آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه املت پنیری

آموزش طرز تهیه املت پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

پنیر چدار (رنده شده): 150 گرم
ژامبون (ریز خرد شده): 5 ورقه
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: یک پیمانه
فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم ق چ
فلفل قرمز (ریز خرد شده): یک عدد
روغن زیتون: یک ق س
نمک: یک دوم ق چ

طرز تهیه

1. تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. فلفل قرمز ریز خرد شده و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط کنید.
3. ژامبون را در روغن زیتون کمی تفت دهید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. مخلوط به دست آمده را در تابه چرب شده بریزید.
5. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
6. سپس تابه را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا املت بپزد.
طرز تهیه املت پنیری

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی