آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه آش یارمه ، آش محلی بجنورد

آش یارمه ، آش محلی بجنورد است که بسیار ساده و خوشمزه است. طرز تهیه این آش را در ادامه آموزش می دهیم...
تقویم فارسی اندروید

آش یارمه ، آش محلی بجنورد است که بسیار ساده و خوشمزه است. طرز تهیه این آش را در ادامه آموزش می دهیم…

آش یارمه بجنورد
آش یارمه بجنورد

آش یارمه نوعی آش محلی در بجنورد است که با نوعی سبزی کوهی به نام چریش که در فصل بهار در کوه‌ها می‌روید ,درست می‌کنند. این آش را می‌توان با اسفناج هم درست کرد.

مواد لازم برای شش نفر:

نخود یک لیوان
لوبیا سفید یک لیوان
بلغور گندم دولیوان
چریش یا اسفناج خرد شده یک کیلو
نمک و فلفل به مقدار لازم
دوغ به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات (نخود و لوبیا) این آش را که قبلن خیساندیم جداگانه می‌پزیم. سپس بلغور گندم را می‌پزیم و بعد چریش یا اسفناج را به بلغور اضافه کرده و می‌پزیم بعد از پختن سبزی حبوبات پخته شده را با نمک و فلفل به این آش اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌گذاریم جا بیفتد. و بعد در ظرف کشیده و آن‌را با دوغ سرو می‌کنیم.
در این آش هیچ روغن بکار نرفته و یک غذای سالم و بسیار خوشمزه است.
اگر در فصل بهارقصد سفر به مشهد داشتید و از بجنورد مرکز استان خراسان شمالی عبور کردید, حتمن سراغ سبزی کوهی به نام چریش را بگیرید برای تهیه‌ی نان و آش.
یارمه در ترکی بجنوردی به بلغور گندم گفته می‌شود.

نوش جان…

طرز تهیه انواع غذای محلی را اینجا و طرز تهیه انواع آش را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir

منبع :shindokht.com

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی