آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي نكات مهم آشپزي

طرز تهیه آسان سالاد ماکارونی با بروکلی

این یک دستورالعمل ساده برای تهیه سالاد ماکارونی با بروکلی، فلفل، سس خوشمزه ایتالیایی و پنیر پارمزان است که عطر و طعم بی نظیری دارد.

این دستور ساده یک غذای عالیست که هم کودکان و هم بزرگسالان عاشق طعم فوق العاده اش می شوند.

سالاد ماکارونی

چطور می توان یک سالاد ماکارونی ساده درست کرد؟

بهتر است تعداد کمی از سبزیجات را انتخاب کنید و همه چیز را با هم مخلوط نکنید تا سالادتان طعم و رنگ جالبی پیدا کند. در این سالاد ما فقط از کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و پیاز قرمز استفاده می کنیم.

بهتر است بروکلی را بلانچ کنید یعنی چند دقیقه آن را بجوشانید و سپس در یخ بریزید تا رنگش تغییر نکند و تلخی نداشته باشد اما اگر عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید.

چگونه می توان سس سالاد را تهیه کرد؟

این سس یک طعم بی نظیر ایتالیایی دارد و قطعا از خوردن آن لذت خواهید برد. از آنجا که نیازی به سس مایونز نیست شما می توانید در رژیم غذایی هم از آن استفاده کنید زیرا چربی کمی دارد.

سبزیجات هم به آن رنگ و تردی و ارزش غذایی زیادی می دهند.

سالاد ماکارونی ساده

زمان آمادگی : 10 دقیقه

زمان پخت : 2 ساعت و 10 دقیقه

مجموع زمان : 2 ساعت و 20 دقیقه

مناسب برای 10 نفر

کالری : 244 کیلو کالری

سالاد ماکارونی

مواد لازم :

12 اونس پاستا یا هر مدل ماکارونی شکلی که دوست دارید

2 فنجان گل کلم بروکلی

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

1 عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده

½ پیاز قرمز خرد شده به صورت رشته ای

1 فنجان پنیر پارمزان

مقداری سس ایتالیایی آماده یا خانگی (می توانید به دلخواه از هر سسی که می خواهید استفاده کنید.)

طرز تهیه :

مقداری آب را بجوشانید و ماکارونی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ماکارونی به مدت 8 دقیقه بجوشد سپس آن را با آب سرد آبکش نمایید.

در یک کاسه بزرگ، کلم بروکلی، فلفل دلمه و پیاز قرمز را مخلوط کنید. ماکارونی های خنک شده را در کاسه ریخته و پنیر پارمزان و سس را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا همه چیز به خوبی یک دست شود. روی کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل دو ساعت قبل از سرو در یخچال نگه دارید تا خنک شود.

قبل از سرو دوباره سالاد را هم بزنید و سس بیشتری به آن اضافه کنید.

نکته :

اگر خواستید کلم بروکلی را بلانچ کنید آب را بجوشانید و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. بروکلی ها را در آب بریزید و اجازه دهید 4 دقیقه با حرارت ملایم بجوشند. آب آن را خالی کنید و بلافاصله در یخ بریزید تا فرآیند پخت متوقف شود.

منبع : culinaryhill

 

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی