آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان / ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
جوانه گندم / نیم پیمانه (۶۰ گرم)
مغز گردو / (۱۰۰ گرم)
گوجه فرنگی / ۵ عدد (۵۰۰ گرم)
کدو / ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
سیر / ۳ عدد (۱۵ گرم)
کشک گیاهی / نیم پیمانه
نعناع خشک / ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد / ۲ قاشق غذاخوری
نمک (ترجیحاً نمک دریا) / ۱ قاشق چایخوری
فلفل / نیم قاشق چایخوری
زردچوبه / نیم قاشق چایخوری
دارچین / نیم قاشق چایخوری
زنجبیل / نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه

جوانه گندم را چرخ کرده، مغز گردو را به صورت پودر در آورده، بادمجان و کدو را رنده کنید، گوجه فرنگی و سیر را در مخلوط کن مخلوط کرده، سپس مواد را ترکیب کنید و کشک گیاهی، روغن کنجد و ادویه ها را به بقیه مواد اضافه کرده و در ظرف بریزید. سپس روغن کنجد و نعناع خشک را با هم مخلوط کرده، جهت تزئین روی کشک بادمجان بریزید.
توجه کنید که کشک گیاهی نیز به صورت زیر تهیه می شود:
حدود یک پیمانه (۹۰ گرم) پودر مغز گردو را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه و مقداری نمک (دریا) در مخلوط کن ریخته و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر سفتی به دست آید، سپس آن را در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی