آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان / ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
جوانه گندم / نیم پیمانه (۶۰ گرم)
مغز گردو / (۱۰۰ گرم)
گوجه فرنگی / ۵ عدد (۵۰۰ گرم)
کدو / ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
سیر / ۳ عدد (۱۵ گرم)
کشک گیاهی / نیم پیمانه
نعناع خشک / ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد / ۲ قاشق غذاخوری
نمک (ترجیحاً نمک دریا) / ۱ قاشق چایخوری
فلفل / نیم قاشق چایخوری
زردچوبه / نیم قاشق چایخوری
دارچین / نیم قاشق چایخوری
زنجبیل / نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه

جوانه گندم را چرخ کرده، مغز گردو را به صورت پودر در آورده، بادمجان و کدو را رنده کنید، گوجه فرنگی و سیر را در مخلوط کن مخلوط کرده، سپس مواد را ترکیب کنید و کشک گیاهی، روغن کنجد و ادویه ها را به بقیه مواد اضافه کرده و در ظرف بریزید. سپس روغن کنجد و نعناع خشک را با هم مخلوط کرده، جهت تزئین روی کشک بادمجان بریزید.
توجه کنید که کشک گیاهی نیز به صورت زیر تهیه می شود:
حدود یک پیمانه (۹۰ گرم) پودر مغز گردو را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه و مقداری نمک (دریا) در مخلوط کن ریخته و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر سفتی به دست آید، سپس آن را در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی