آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه پاچه پلو شيرازي

پاچه پلو یا کله پاچه پلو یکی از پلوهای محلی استان فارس و شهر شیراز است که مخصوص زمستان بوده و اغلب صبح ها مصرف مي شود..

پاچه پلو  یکی از پلوهای محلی استان فارس و شهر شیراز است که مخصوص زمستان بوده و اغلب صبح ها مصرف مي شود…

طرز تهيه پاچه پلو
طرز تهيه پاچه پلو

مواد لازم:

  • برنج: يک کيلو
  • گوشت چر (دم سينه): 2/5 کيلو
  • لپه: يک چهارم کيلو
  • کشمش: يک چهارم کيلو
  • سرکه شيره: به اندازه کافي
  • زعفران: به اندازه دلخواه

طرز تهيه:

برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند.

گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته، زعفران را به آن اضافه مي کنند.

ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند.

هر گاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند.

نوش جان…

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

طرز تهيه انواع غذاي محلي را در  اینجا بخوانيد

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir

منبع: نشريه دانش نوين زندگي

 

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی