آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا مطالب اختصاصي

طرز تهيه پاناكوتاي وانيلي + چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مجالس

در اين پست از 7 گنج ، قصد داريم طرز تهيه پاناكوتاي وانيلي را به همراه چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهيم...

در اين پست از 7 گنج ، قصد داريم طرز تهيه پاناكوتاي وانيلي را به همراه چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهيم. دسر پاناكوتا به تازگي در ايران طرفداران زيادي پيدا كرده، اين دسر به سادگي تهيه ميشود و ميتواند گزينه خوبي براي پذيرايي از مهمانهايتان باشد. ميتوانيد پاناكوتا را به تنهايي و يا با ژله هاي مختلف تهيه كرد. با ما همراه شويد…

پاناكوتا
پاناكوتاي وانيلي

پاناكوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.

مواد لازم:

  • شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
  • خامه: یک پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب جوش: دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و  مجالس:

پاناكوتا
پاناكوتاي وانيلي
پاناكوتاي وانيلي
پاناكوتاي وانيلي
پاناكوتاي وانيلي
ايده هاي تزيين پاناكوتا
پاناكوتاي وانيلي
پاناكوتاي وانيلي
پاناكوتاي وانيلي
زيباترين مدلهاي پاناكوتا براي مجالس
پاناكوتا
مدلهاي تزيين پاناكوتا ، شيك و ساده
پاناكوتا
پاناكوتاي وانيلي
دسر مجلسي
پاناكوتاي وانيلي

 

دسر پاناكوتا
مدل تزيين پاناكوتا
تزيين پاناكوتا
پاناكوتاي وانيلي

 

پيشنهاد ويژه ما: 

مشاهده مجموعه مدلهاي تزيين ژله و دسر

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منابع:

طرز تهيه از yasminkitchen.com

گردآوري تصاوير از https://7ganj.ir

*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به 7 گنج مجاز نيست.

13 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • من با يك قاشق خامه پاناكوتا درست ميكنم ولي دو ليوان شير ميريزم چون خامه چرب و مضره

  • پاناکوتا واقعا خوشمزه است..من برای طایفه همسرم درست کردم هم خیلی خوششون اومد هم هنوز دارن تعریفش و میکنند.پیشنهاد میکنم درست کنید.

    • من درست کردم عالی شد. شاید شکر کم ریختی. یا پودر ژلاتین زیاد ریختی عزیزم

    • دلیلش اینه که وانیلی که در دستور ذکر شده مقدارش زیاده….وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه ی تلخ و تند و ناخوشایند میشه. اندازه نوک ق.مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.

  • ژلاتین رو‌ با اب سرد مخلوط‌میکنن و بعدش بنماری میکنن چرا میگین با اب جون مخلوط‌کن
    ژلاتین تو اب جوش اصلا حل نمیشه
    لطف بیشتر دقت کنید

    • نه خامه اگه شیرین باشه وقتی شکرروهم اضافه میکنیم خیلی شیرین میشه…مگر اینکه اگرخامتون شیرینه شکر کم بریزید .

  • ببخشید این مقداری که توی دستور پاناکوتای وانیلی نوشته شده برای چند نقر است؟

    • بستگي به ظرف مورد نظرتون براي سرو داره… از اين مقادير حدودا 2 قالب كوچك پاناكوتا تهيه ميشه…

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی