آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه رولت تره شکم پر + نكات مهم

اين كوكو رولتي بسيار خوشمزه و شيك بوده و گزينه مناسبي برای مهمانی های عصرانه است. با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

اين كوكو رولتي بسيار خوشمزه و شيك بوده و گزينه مناسبي برای مهمانی های عصرانه است. با ما همراه شويد …

رولت تره شكم پر
رولت تره شكم پر
1 – تره (ترجیحا نازک) 400 گرم
2 – تخم مرغ (متوسط) 5 عدد
3 – ادویه (نمک فلفل زردچوبه) به میزان لازم
4 – آرد 1 قاشق غذا خوری
5 – سینه مرغ 1/2 عدد
6 – سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
7 – سیر 2 حبه

 

طرز تهيه :

ابتدا تره ها را خیلی نازک خورد میکنیم

تخم مرغ ها را خوب زده ، تره فلفل نمک زردچوبه و آرد را اضافه کرده و مواد را خوب هم مي زنيم

در يك ماهيتابه مناسب كمي روغن ريخته و اجازه مي دهيم روغن داغ شود.

مواد كوكو را در تابه داغ شده که کمی روغن ریختیم  میریزیم

نكته: بهتر است از ماهيتابه دوبل استفاده كنيم.

حرارت را بسیار ملایم کنید، درب تاوه را نبندین و به جاش یك کاغذ روغنی روي تاوه قرار بدین تا مغز پخت بشه

سینه مرغ را با پياز  بپزيد و ریش ریش کنید و  با سس مایونز و سیر له شده یک دست کنید

رولت را نزارین برشته بشه چون موقع رول کردن ترک میخوره حالا رولت را رو کاغذ روغنی برگردونده و بعد از اینکه کمی سرد شد از مواد داخلی روش بصورت یک نواخت بمالین و گردوهای نگینی را هم روش بپاشین و رولش کنید و دو ساعت تو یخچال قرار بدین و سپس برش بزنین

 

نكات:

تره هر چه قدر نازک تر باشه و ریز تر خرد بشه پایه کوکو منسجم تر هست و اب نمینداز و کوکو با درب بسته پخته نشه

این غذا بصورت سرد سرو میشه و برای مهمانی های عصرانه سینی فینگر فود  بسیار مناسب است.

نوش جان …

جهت مشاهده طرز تهیه انواع کوکو اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

منبع: آرياشف

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی