آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه ترشي بادمجان فوري مخصوص + نكات مهم

ترشي بادمجان ، يكي از ترشي هاي است كه طرفداران بسياري دارد. اين ترشي خوشمزه به سادگي تهيه ميشود و يكي دو روز بعد از تهيه قابل مصرف است ...

ترشي بادمجان ، يكي از ترشي هاي است كه طرفداران بسياري دارد. اين ترشي خوشمزه به سادگي تهيه ميشود و يكي دو روز بعد از تهيه قابل مصرف است. با ما در هفت گنج همراه شويد تا طرز تهيه ترشي بادمجان فوري مخصوص و بي نظير را فرا گيريد …

ترشي بادمجان فوري
ترشي بادمجان فوري

مواد لازم:

  • بادمجان ……………………….2 كيلوگرم
  • سير ……………………………2 بوته متوسط
  • فلفل سبز شيرين …………….10 عدد متوسط
  • نعنا و گشنيز……………………هر كدام 3 قاشق غذاخوري
  • تخم گشنيز سائيده شده……..1 قاشق غذاخوري
  • سياهدانه ……………………..1 قاشق غذاخوري
  • نمك ……………………………1 قاشق غذاخوري
  • برگ گلپر ……………………… 1 قاشق غذاخوري
  • گلپر سائيده شده …………… 1 قاشق غذاخوري
  • سركه انگور …………………….به ميزان لازم

طرز تهيه

بادمجان را شسته و با پوست به صورت مكعبي خرد كنيد و در قابلمه بريزيد و روي آن را با سركه پوشانده و با حرارت متوسط بپزيد.

وقتي بادمجان پخت ؛ فلفل سبز را نيز خرد كرده و به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا نرم شود.

سپس شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد تا مواد سرد شود.

در اين فاصله سير و سبزيجات معطر را خرد كنيد.

پس از سرد شدن بادمجان، همه مواد به غير از سركه را اضافه و مخلوط كنيد و به ظروف مورد نظر منتقل كنيد.

به همين سادگي …

نكات مهم:

چون مواد اين ترشي پخته شده هستند نياز به سركه ندارد. ولي اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كرديد ترشي شما خشك است و سركه آن كم است اندكي سركه اضافه كنيد.

يكي دو روز بعد از تهيه ترشي ميتوانيد آن را مصرف كنيد.

اگر فلفل سبزتان تند بود 4-5 عدد كافي است.

ميتوانيد به جاي سبزيجات معطر از نعناع خشك استفاده كنيد.

اگر به سبزي چوقاق دسترسي داريد ، از 3 قاشق چوقاق + يك قاشق نعناع و يك قاشق گشنيز استفاده كنيد.

راز خوش طعمي اين ترشي در كنار ادويه جات، به پخته شدن بادمجان در سركه است.

 ظرفي كه انتخاب مي كنيد بايستي ظرف شيشه اي با درب محكم باشد.

همين طور ظرف كاملاً تميز و خشك باشد چون هر گونه رطوبتي باعث خرابي ترشي و عمر كوتاه آن خواهد شد.

ترشي را در يخچال نگهداري كنيد.

 

نوش جان …

 

پيشنهادات ما:

طرز تهیه ترشی انار و لبو

طرز تهيه ترشي بندري مخصوص به همراه نكات مهم

آشنايي با فوايد و مضرات مصرف ترشي و شور

 

نوشته شده توسط گروه 7گنج – اختصاصي

www.7ganj.ir

***كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به 7گنج مجاز نيست.

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی