آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه ترشی بندری مخصوص به همراه نكات مهم

ترشي بندري يكي از پرطرفدارترين ترشي ها است . با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين ترشي خوشمزه و پرطرفدار آشنا شويد...
مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

ترشي بندري يكي از پرطرفدارترين ترشي ها است . با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين ترشي خوشمزه و پرطرفدار آشنا شويد…

ترشي بندري

آماده سازی: 2 ساعت

مواد اولیه :

آب گوجه فرنگی…………………………………….1پیمانه (غلیظ)
گوجه فرنگی………………………………………..5عدد
ادویه ترشی…………………………………………2قاشق سوپخوری
سیب ترشی…………………………………………نیم کیلو
کرفس……………………………………………..3شاخه
فلفل سبز تند………………………………………..50گرم
گل کلم…………………………………………….1کیلو
سیر……………………………………………….1بوته
رب انار…………………………………………..1پیمانه
خیار………………………………………………3عدد
بادمجان……………………………………………3عدد
موسیر……………………………………………..50گرم (تازه)
هویج………………………………………………3عدد
تمبر هندی………………………………………….1بسته
سبزی1پیمانه……………………………………….. (شامل نعنا.گشنیز.مرزه.ترخان ریز شده)
سرکه………………………………………………به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا فلفل سبزهای تند را شسته و داخل کمی سرکه و آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند ،سپس آنها را ریز کنید.تمبرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید سپس آن را با آبکش ریز صاف کنید و هسته های آن را جدا نمائید.(این عمل را چند بار انجام دهید تا کاملا گوشت تمبر هندی جدا شود)
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید ، هویج ها و سیب ترشی و سیرها را پوست کرده و ریز خرد نمائید ، برگ های کرفس را جدا نموده و به اندازه هویج ها خرد کنید.
خیارها را همراه با پوست خرد کنید و در آبکش بریزید ؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.
موسیرها را شسته و به صورت ورقه ای یا ریز خرد کنید، بوته های گل کلم را نیز از هم جدا نموده و ریز خرد کنید. سبزی های معطر را ساطوری کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط نمائید.
بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند سپس به همان صورت داغ به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید.
ادویه مخصوص ترشی ، رب انار ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمبرهندی حل شده در سرکه را به مخلوط اضافه کنید سپس مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه آن را اندازه کنید تا جایی که روی آن را کامل بپوشاند ، نمک و فلفل هم به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید و ظرف ترشی را در جای خنکی قرار دهید.حدود 2هفته صبر کنید تا ترشی شما کاملا جا بیفتد.

نکات:

1)بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
2)میتوانید به ترشی 2تا3قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر هم اضافه کنید.
3)اگر دوست دارید به جای فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.
4)رب انار ترش مزه این ترشی را بهتر میکند.
5)آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید ، میتوانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق رب و 1 لیوان آبجوش استفاده کنید.

نوش جان…

پیشنهادات ما:

آشنایی با خواص و مضرات مصرف ترشی و شور

طرز تهیه انواع ترشی

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج 

www.7ganj.ir

 

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی