آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه آب دارچين ، جايگزين مناسب براي نوشابه

امروزه رستوران های معتبری که به سلامتی مشتری هایشان اهمیت می دهند، بعد از صرف شام یک پارچ آب یخ با چوب دارچینی داخلش به مشتریان پیشنهاد می کنند...

امروزه رستوران های معتبری که به سلامتی مشتری هایشان اهمیت می دهند، بعد از صرف شام یک پارچ آب یخ با چوب دارچینی داخلش به مشتریان پیشنهاد می کنند.

آب دارچين
آب دارچين

این نوشیدنی به طرز فوق العاده ایی نیرو بخش می باشد و میتوان به آسانی در خانه تهیه اش کرد.

تهیه ی آب دارچین با طعم شیرین دلپذیر و تندش، درعین سادگی کار ظریفی هست. هم به تنهایی و هم همراه شام می چسبد، و ایده ی مناسبی برای جایگزین شدن به جای آب خالی در جشن هاست. تهیه ی آب دارچین فقط به  دو مواد تشکیل دهنده نیاز دارد، اما به خودتان بستگی دارد که از کدام روش استفاده کنید. روش اول آسان این است که یک تکه چوب دارچین را در یک پارچ پر از آب بریزید و بگذارید تا سرد شود. آب طعم و عطر دلپذیری می گیرد، اما رنگ سرخ دلپذیر را نخواهد گرفت.

برای خوش رنگ شدن، دارچین را درون آب قوری روی گاز بجوشانید، نسبت 1 چوب دارچین به 1 فنجان آب بسیار مناسب هست. جوشانده را خنک کنید و به عنوان عصاره ای رقیق شده با آب سرد و یخ استفاده کنید. رقیق کردن در آب  گاز دار نیز انتخاب مناسبی می باشد.

پيشنهاد ما:

آشنايي با خواص و مضرات دارچين

گردآوری و تنظیم:  گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی