آشپزي و شيريني پزي دسر سبك زندگي

با طرز تهیه پودینگ موزی بدون گلوتن آشنا شوید

باید اعتراف کنیم که پودینگ موزی بدون گلوتن واقعاً فوق العاده خوشمزه است و اگر شما هم امتحانش کنید حتما عاشقش می شوید. افرادی که می گویند زیاد موز دوست ندارند هم خوب است که این دسر کلاسیک جنوبی را تهیه کنند تا شیفته آن بشوند.

آیا این می تواند بهترین دستور العمل پودینگ موز که تا حالا خورده اید باشد؟ به گفته بسیاری از سلیقه ها، واقعاً اینگونه است و اگر این دستور پودینگ موز را درست درست کنید، می توانید یک دسر جادویی باورنکردنی داشته باشید که مطمئناً از نظر بصری هم بسیار تأثیر می گذارد. ناگفته نماند که لایه بندی این دسر موز به جذابیتش می افزاید.

پودینگ موزی

زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت

مناسب برای: 14-16 نفر

دسته غذایی: دسر، بدون گلوتن

پودینگ موزی

مواد لازم:

  • 5 عدد موز خرد شده
  • 28 عدد کوکی وانیلی فاقد گلوتن
  • ½ فنجان گردوی خرد شده

برای پودینگ:

  • 3 عدد تخم مرغ کامل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 750 میلی لیتر شیر نارگیل پرچرب
  • ¼ فنجان شربت افرا
  • 1 عصاره طبیعی وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته اروروت
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا

برای خامه:

  • 2-3 فنجان خامه نارگیل را سرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا

پودینگ موزی

طرز تهیه:

  • در یک قابلمه متوسط​​، شیر نارگیل و وانیل طبیعی را با دانه های خرد شده در ظرف ترکیب کنید. شیر را گرم کنید تا تقریباً جوش بیاید و سپس زیر حرارت را کم کنید.
  • در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها، نشاسته، دارچین، ¼ فنجان شربت افرا و نمک را تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را آهسته در شیر گرم شده که از روی حرارت برداشته اید بریزید و به طور مداوم هم بزنید.
  • پس از ترکیب شدن کامل، این مخلوط را دوباره روی قابلمه بگذارید تا روی حرارت کم و متوسط ​​قرار گیرد.
  • به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط به یک بافت غلیظ تبدیل شود.
  • اجازه دهید ابتدا کمی خنک شود و سپس حدود 1 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • در حالی که پودینگ در حال خنک شدن است، خامه نارگیل را در کاسه بریزید.
  • با یک همزن دستی، خامه را بزنید تا سبک شود.
  • هنگام زدن خامه، شربت افرا اضافه کنید و کنار بگذارید.
  • در ظرف مورد نظر برای سرو، مواد تشکیل دهنده را به صورت لایه بندی به این ترتیب درون ظرف قرار دهید: پودینگ، کلوچه یا کوکی، موز خرد شده، خامه زده شده. این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که از همه مواد اولیه استفاده کرده باشید و خامه زده شده، در بالای ظرف قرار گرفته باشد.
  • سپس با گردوی خرد شده و برش های موز باقی مانده تزئین کرده و آن را سرو کنید.
  • این دسر را می توان برای 2-3 روز در یخچال نگهداری کرد.

پودینگ موزی

پودینگ موز بدون گلوتن در مقابل پودینگ موز کلاسیک

دستور العمل های مختلفی از پودینگ موز وجود دارد. دستور پودینگ موز با پنیر خامه ای، دستور پودینگ موز با شیر تغلیظ شده یا حتی دستور پودینگ موز با خامه ترش وجود دارد. اما اگر به دنبال یک دستور العمل بدون لبنیات حیوانی برای پودینگ موز هستید، هیچ یک از این نسخه ها با درخواست شما مطابقت ندارد!

به طور معمول، یک دستور پودینگ موز کلاسیک هم شامل شیر و یا شیر تغلیظ شده می شود اما این دستور قطعی نیست. نکته شگفت انگیز این است که این پودینگ موزی بدون گلوتن به هیچ وجه لبنیات حیوانی را شامل نمی شود. با وجود ترکیباتی که گیاهخواران آن را دوست دارند مانند شیر نارگیل، این خوراکی به همان اندازه خوشمزه است، اگر خوشمزه تر نباشد، پس اگر هر دستور پودینگ موزی قدیمی را قبلا امتحان کرده اید، این دستور را هم امتحان کنید.

این دستور العمل همچنین با برش های موز یک پودینگ موزی واقعی پیش روی شما قرار می دهد. البته به یاد داشته باشید اگر شما به موز حساسیت دارید یا آن را دوست ندارید می توانید به راحتی آن را حذف کنید. همچنین اگر شما گیاهخوار نیستید می توانید از شیر و خامه معمولی برای تهیه این دسر بهره ببرید.

دستور پودینگ موزی معمولی جنوبی با شکر تصفیه شده تهیه می شود. در این دستور العمل، شیرین کننده طبیعی استفاده شده است.

ارزش غذایی پودینگ موز

یک وعده از پودینگ موزی با خامه زده شده حاوی مواد زیر است:

312 کالری
4 گرم پروتئین
23 گرم چربی
1.3 گرم فیبر
27 گرم کربوهیدرات
16 گرم شکر
46 میلی گرم کلسترول
113 میلی گرم سدیم
0.2 میلی گرم ویتامین ب6 (12 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
1.3 میلی گرم آهن (7.2 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
18 میلی گرم منیزیم (4.3 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
168 میلی گرم پتاسیم (3.6 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
3/3 میلی گرم ویتامین سی (3.6 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
13 میکروگرم فولات (3.3 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
0.3 میلی گرم روی (2.7 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
33 میلی گرم فسفر (2.6 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
کلسیم 26 میلی گرم (2 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

پودینگ موز

آموزش پودینگ موز

این دستور تهیه پودینگ موز خانگی واقعاً تهیه کردنش دشوار نیست. ابتدا با ترکیب و گرم کردن شیر نارگیل، وانیل طبیعی، تخم مرغ، نشاسته، دارچین، شربت افرا و مقدار کمی نمک دریایی پودینگ درست خواهید کرد. این مخلوط را تا زمانی که به یک قوام مانند کاستارد غلیظ برسد، هم می زنید.

در حالی که مواد پودینگ در یخچال (حدود 60 دقیقه) خنک می شوند، شما خامه زده شده را با خامه نارگیل تهیه می کنید. در آخر، یک لایه از پودینگ، یک لایه کوکی وانیلی، برش های تازه موز و خامه زده شده را به صورت لایه ای در ظرف سرو می چینید. در آخر هم با مقداری گردو آن را تزئین کنید و خواهید دید که یک دسر فوق العاده خوشمزه و زیبا دارید که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. در صورت تمایل می توانید آن را با دارچین، پودر کاکائو یا پسته هم تزئین کنید. نوش جان.

منبع:

draxe

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی