آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

آشنايي با طرز تهيه يك ترشي جديد و متفاوت…

در ادامه طرز تهيه يك ترشي جديد و متفاوت رو براتون انتخاب كردم كه اميدوارم خوشتون بياد...

در ادامه طرز تهيه يك ترشي جديد و متفاوت رو براتون انتخاب كردم كه اميدوارم خوشتون بياد…

ترشی انار و لبو

مواد لازم:

لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم

9byi5b8niotaxpxjbcw

طرز تهیه :

لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.

‬نکات مهم :

1 – اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
2 – میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.

پیشنهادات ما:

آشنایی با خواص و مضرات مصرف ترشی و شور

طرز تهیه انواع ترشی

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج 

www.7ganj.ir

 

منبع : chefgilda.com

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی