یک معجون مقوی برای تقویت مغز
ده دانه بادام ، دو دانه هل و دو دانه خرما را در یک فنجان آب بریزید و صبح روز بعد پوست هل و بادام را درآورده و هسته خرما را دور ریخته و آن را در هاون بکوبید تا به صورت خمیر درآید . سپس40 گرم شکر به آن افزوده و با کمی کره مخلوطش کرده و میل کنید .
افرادی که مبتلا به سوء هاضمه هستند باید نصف مقدار فوق را میل کنند ولی سایرین میتوانند علاوه بر معجون فوق یک فنجان شیر خالص نیز میل کنند .
اگر این معجون را نپسندید ، میتوانید حیره بادام میل کنید زیرا حیره بادام هم تقریبا همین خواص را دارد .
مطالب مرتبط :
با فواید و مضرات بابونه آشنا شوید
با میوه های افزایش دهنده ضریب هوشی آشنا شوید…
هله هوله های مفید و مقوی کدامند؟
آشنایی با خواص و مضرات گردو
آشنایی با خواص و مضرات فلفل سیاه برای بدن…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه