آموزش طرز تهیه گلهای شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم
نشاسته ذرت 30 گرم
پودر قند 220 گرم
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
کرم تارتار 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد .
2-مخلوط پودر قند و نشاسته را کم کم با قاشق اضافه کنید و همزمان همبزنید تا مایع به دست آمده غلظتش مانند ماست چکیده شود .
3-اگر مایع کمی شل بود می توانید مقدار کمی مخلوط نشاسته و پودر قند اضافه کنید .
4-رنگ مورد نظرتون رو به مایع اضافه کرده همبزنید .در قیفهای یکبار مصرف با ماسوره های کوچک ریخته و گلها و برگهای شکری زیبایی روی کاغذ روغنی بزنید و بگذارید خشک شوند و از آنها برای تزیین کیک ،کاپ کیک ،قند و …. استفاده کنید .
5-به جای کرم تارتار می توانید از آبلیمو استفاده کنید .
سایر نکات
برای تزیین روی قندها می توانید روی مقداری از مایع باقی مانده حوله ی مربوط پهن کنید و وقتی گلها خشک شدن از مقداری از مایع زیر گلها زده و به قندها متصل کنید . اینطوری گلهای روی قند قابل خوردن می شوند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه