آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج بهمراه کرم پنیری و فراستینگ پنیری گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج بهمراه کرم پنیری و فراستینگ پنیری گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مدت زمان لازم : 210 دقیقه
برای 12 نفر

برای کیک:
2 پیمانه آرد
1ونیم – 2 پیمانه شکر (به دلخواه کم یا زیاد کنین)
حدود 3-4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1ونیم پیمانه روغن مایع
4 تخم مرغ
3 پیمانه هویج رنده شده
1/2 پیمانه گردو خرد شده و یا بیشتر
پیشنهاد من اینه که از کیک هویج خودتون استفاده کنین، چون این بنظرم کیکش زیاد جالب نیست

برای کرم پنیری داخل کیک:
حدود 285 گرم پنیر ماسکارپونه، نرم
شیرعسل بمقدار دلخواه
وانیل
مقداری پودر ژلاتین، حل شده در کمی آب

برای فراستینگ پنیری-گردویی:
حدود 90 گرم کره ویا میتونین خامه بزنین
حدود 95 گرم پنیر ماسکارپونه
2ونیم پیمانه شکر(بنظرم خیلی زیاده، من باشم بیشتر از 1/4 پیمانه نمیزنم)
وانیل
1 پیمانه گردو خرد شده

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، همه مواد خشک رو با همزن، مخلوط کنین و همونجور که دارین هم میزنین، یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هرسری هم بزنین، بعد روغن و هویج هارو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه مخلوط کنین.گردوهارو اضافه کنین و کمی دیگه مخلوط کنین. داخل دوتا قالب بریزین و 20 دقیقه بپزین.
برای کرم پنیریش، پنیر، شیرعسل و وانیل رو مخلوط کنین، بعد ژلاتین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنین، بین دولایه کیک کرم بمالین و 2 ساعت بزارین یخچال.
برای فراستینگ، کره، پنیر، شکر، وانیل و گردو رو حدود 5 دقیقه هم بزنین و اطراف کیک رو باهاش بپوشونین
طرز تهیه کیک هویج بهمراه کرم پنیری و فراستینگ پنیری  گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی