آموزش طرز تهیه کیک فنجانی قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
آرد 6 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
شیر 6 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا تمام مواد خشک(یعنی شکر،آرد ،وانیل و بیکینگ پودر ) را باهم مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ داخلش میشکونیم و با چنگال هم میزنیم تا تقریبا یکدست بشه
2-سپس روغن و شیر را اضافه میکنیم و تند تند با چنگال هم میزنیم تا جایی که مواد یکدست بشه.
3-خمیر را دونیم کرده و به نیم آن یک قاشق پودر کاکائو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدست شود
4-در یک قابلمه به اندازه ی نصف ارتفاع قالبمان آب ریخته و میذاریم به جوش بیاد.
5-تا آب به جوش بیاد داخل قالب سیلیکونی را با دستمال چرب ،چرب میکنیم و خمیر قهوه ای را در کف قالب ریخته و با قاشق و به آرامی خمیر سفید را روی خمیر قهوه ای میریزیم
6-وقتی آب به جوش اومد زیر قابلمه شعله پخش کن میذاریم و قالب سیلیکونی خمیر را داخل قابلمه ی آب جوش می گذاریم.
7-بلافاصله در قابلمه را به همراه دمکنی روش قرار میدهیم و شعله ی زیر قابلمه را ملایم(متوسط ) می کنیم.
۳۰-8 دقیقه اجازه میدهیم کیک بپزد سپس شعله را خاموش میکنیم ولی به هیچ وجه درب قابلمه را تا ده دقیقه ی بعدش برنمی داریم.
9-پس از گذشت این مدت زمان در قابلمه رو بر می داریم وای چه پفی کرده و چه طعمی داره نوش جان.
سایر نکات
میتونید کیک زبرا (دورنگ )درست کنید یعنی به مقداری از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید و به نوبت از هر دورنگ در قالب بریزید و طرح دلخواهتونو بهش بدید.
ضمنا در دستورهای دیگر شما میخونید که یک ربع زمان به پختن کیک در آبجوش اختصاص دهید ولی من چندین بار امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم که زیر نیم ساعت پخت ،باعث خمیر شدن کیک میشه ولی نیم ساعت کامل می پزه مثل کیک من.
این کیک رو میتونید در فر 180 درجه به مدت 30تا40 دقیقه بپزید ولی ممکنه کمی ترک بخوره چون این خمیر برای بخارپز شدن غلظت مناسب داره ولی برای پختن در فر مقداری سفت و غلیظه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه