آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نان رولی سیر با پنیر پارمسان را هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه با چاشنی پارمسان و سیر می‌توانید میل کنید و هم در کنار غذاها و خوراک‌ها سرو کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر

۱۴ گرم خمیر مایه
۶ قاشق غذاخوری شکر
یک‌چهارم پیمانه آب ولرم
۱ و یک‌چهارم پیمانه شیر
سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک‌چهارم پیمانه پودر پنیر پارمسان
۴ و نیم پیمانه آرد الک شده
۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

طرز تهیه

خمیر مایه و ۱ قاشق غذاخوری شکر را در آب حل کرده و ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

شیر، کره، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و روی گاز قرار دهید. اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم با هم مخلوط شوند.

مخلوط شیر و مخلوط خمیر مایه با تخم مرغ و آرد و یک‌چهام پنیر پارمسان و سیر را با هم مخلوط کنید. به خوبی روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا استراحت کند. خمیر در این حالت پف خواهد کرد.

۵ دقیقه خمیر را ورز دهید یا با استند میکسر مخلوط کنید. بعد از آن خمیر را به ۲۵ گلوله متوسط تقسیم کرده و رول کنید. در این مرحله اگر خمیر به دست‌تان می‌چسبد، از مقداری آرد کمک بگیرید.

به وسیله قلموی آشپزی روی نان‌ها را با کره چرب کرده و مقداری جعفری ریز خرد شده و پودر پنیر پارمسان روی نان‌ها بریزید.

در آخر نان‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر، در صورت تمایل مجدداً کمی کره روی نان‌ها بمالید. نان‌ رولی سیر آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی