آموزش طرز تهیه کیک باقلوا گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شکر 150 گرم
کره حیوانی 50 گرم
روغن حیوانی 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 150 گرم
گردو آسیاب شده 150 گرم
گلابد 4 قاشق سوپ خوری
پودر هل 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
مواد شربت:
شکر 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
گلاب 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-کره و روغن را با هم زن بزنیم تا یکنواخت شود
2-شکر و وانیل را اضافه کرده ۵_۷ دقیقه با همزن بزنیم تا کرم رنگ شود.
3-تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه با همزن میزنیم تا یکدست شود.
4-گلاب را اضافه کرده هم میزنیم.
5-همزن را خاموش کرده مواد خشک شامل بیکینگ پودر , پودر هل و آرد را که الک کرده ایم کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.
6-گردو آسیاب شده(خیلی آسیاب نشود تا موقع خوردن حس شود) را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم
7-در یک قالب ۲۳_۲۵ سانتی ,ته قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و کمی چرب کنید ( هم کنارها و هم ته قالب) مواد را به داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
8-برای تهیه شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده همین که به جوش رسید خاموش کنید فقط در حدی که شکر حل شود.
9-بعد از اینکه کیک را از فر در آوردیم بمدت ده دقیقه اجازه میدهیم از دما بیافتد سپس شربت سرد را قاشق قاشق روی کیک میریزم و با کنجد یا هر چیز دیگه ای کیک را تزیین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه