آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک باقلوا گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک باقلوا گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

شکر 150 گرم
کره حیوانی 50 گرم
روغن حیوانی 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 150 گرم
گردو آسیاب شده 150 گرم
گلابد 4 قاشق سوپ خوری
پودر هل 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

مواد شربت:

شکر 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
گلاب 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-کره و روغن را با هم زن بزنیم تا یکنواخت شود

2-شکر و وانیل را اضافه کرده ۵_۷ دقیقه با همزن بزنیم تا کرم رنگ شود.

3-تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه با همزن میزنیم تا یکدست شود.

4-گلاب را اضافه کرده هم میزنیم.

5-همزن را خاموش کرده مواد خشک شامل بیکینگ پودر , پودر هل و آرد را که الک کرده ایم کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.

6-گردو آسیاب شده(خیلی آسیاب نشود تا موقع خوردن حس شود) را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم

7-در یک قالب ۲۳_۲۵ سانتی ,ته قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و کمی چرب کنید ( هم کنارها و هم ته قالب) مواد را به داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

8-برای تهیه شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده همین که به جوش رسید خاموش کنید فقط در حدی که شکر حل شود.

9-بعد از اینکه کیک را از فر در آوردیم بمدت ده دقیقه اجازه میدهیم از دما بیافتد سپس شربت سرد را قاشق قاشق روی کیک میریزم و با کنجد یا هر چیز دیگه ای کیک را تزیین میکنیم.
طرز تهیه کیک باقلوا گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی