آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اندونزیایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اندونزیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک ها:
4 تخم مرغ
120 گرم یا 2/3 پیمانه شکر(میتونین بیشتر بزنین)
40 میلیلیتر یا کمتر از 1/4 پیمانه روغن مایع
40 میلی لیتر یا کمتر از 1/4 پیمانه شیر
1 قاشق مرباخوری سرکه سیب
وانیل
140 گرم یا حدود 1 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری پر یا 10 گرم پودر کاکائو
نصف قاشق چایخوری نمک

برای کرم:
300 میلیلیتر یا 1ونیم پیمانه شیر
40 گرم یا 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
60 گرم یا 1/3 پیمانه شکر
2 زرده تخم مرغ
وانیل
150 میلی لیتر خامه صبحانه خیلی سرد. 15 دقیقه بزارین فریزر

برای گاناش شکلاتی:
80 گرم شکلات تلخ
110 گرم خامه صبحانه
20 گرم یا 1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

برای کیکها، تخم مرغ هارو خوب با همزن برقی بزنین تا رنگشون روشن شه، قاشق قاشق شکر رو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه بزنین، شیر، روغن مایع و سرکه رو باهم مخلوط کنین و اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن بزنین، مواد خشک رو هم الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. به 1/3 مایع کیک پودر کاکائو بهمراه 1 قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنید و مخلوط کنین.
مایع کیک سفید رو داخل یک سینی فر کوچک 17 در 26 سانتیمتری، که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین بعد مایع کیک شکلاتی هم داخل قالب مستطیلی 9 در 28 سانتیمتری، مثل عکس، که چرب کردین و پودر کاکائو پاشیدین، بریزین.
کیک سفید رو 13-14 دقیقه در فر گرم شده 150 درجه، کیک شکلاتی هم 9-10 دقیقه بپزین.اگه سایز قالبهاتون متفاوته، کمتر یا بیشتر میشه زمان پخت.
بعد ازینکه کیکها سرد شدن ببرین، و 3 لایه 8 در 25 سانتیمتری درست کنین.
برای کرم، از شیر، حدود 1/2 پیمانه بردارین و بقیشو روی حرارت ملایم قرار بدین، حالا اون 1/2 پیمانه شیر رو با نشاسته ذرت، زرده ها و شکر مخلوط کنین و شیریکه جوشیده رو به آرامی داخل این مخلوط بریزین و مدام هم بزنین، بعد این مخلوط رو دوباره روی حرارت ملایم قرار بدین. بعد ازینکه جوشید و غلیظ شد، دو دقیقه دیگه هم بزنید بعد بردارین و روش سلفون بزارین تا به سطحشم بخوره و بزارین 2-3 ساعت در یخچال سرد شه.
حالا خامه رو با 2 قاشق غذاخوری پودر قند و مقداری وانیل اونقدر بزنین تا خوب فرم بگیره و بزارین یخچال.
کرم رو با همزن بزنین، خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین لایه ها بمالین.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین ولی نجوشه، روی تکه های شکلات بریزین و مخلوط کنین، بعد کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کیک سرد شده بریزین و با لیسک روشو یکدست بکشین و حداقل 6 ساعت بزارین یخچال
طرز تهیه کیک اندونزیایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی