آموزش طرز تهیه کمپوت هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
هلو (سفت) 1 کیلوگرم
شکر 5 قاشق غذا خوری
آب 2 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
هل 3 عدد
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-هلوهای سفت رو جدا کنین بشویید و اونهارو در آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت ۵ دقیقه هلو ها رو از آب جوش به آب سرد منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید ( این کار باعث میشه پوست هلو راحت جدا بشه)
2-بعد از پوست کندن هسته آن را هم جدا کنید و آن را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید هم میتوان دو نیم کرد هم خلال درشت من خلال درشت زدم ( یعنی هر هلو را به ۸ قسمت برش زدم )
3-آب و شکر را مخلوط کنید تا جوش بیاد بعد گلاب زعفران و دانه های هل را بهش اضافه کنید اجازه بدید یه مقدار جوش بخوره تا عطر گلاب و هل در بیاد
4-هلو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدین حدود ۱۵ دقیقه بجوشه بعد ۱۵ دقیقه زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه .
سایر نکات
* میزان شکر بستگی به شیرین بودن هلو داره
میتونین شهد رو بچشین و میزان شکر رو اضافه کنین
* وجود زعفران اختیاریه ولی اگه بزنید رنگ کمپوت خوشرنگ میشه
* میزان پخت کمپوت بستگی به اندازه برش و سفتی هلو داره معمولا 15 تا 20 دقیقه کافیه
* هلو رو بعد پخت حدود 2 ساعت درون یخچال قرار بدین تا خنک خنک بشه هم جا میفته هم طعمش عالی میشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه