آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه کمپوت هلو

آموزش طرز تهیه کمپوت هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

هلو (سفت) 1 کیلوگرم
شکر 5 قاشق غذا خوری
آب 2 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
هل 3 عدد
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-هلوهای سفت رو جدا کنین بشویید و اونهارو در آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت ۵ دقیقه هلو ها رو از آب جوش به آب سرد منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید ( این کار باعث میشه پوست هلو راحت جدا بشه)

2-بعد از پوست کندن هسته آن را هم جدا کنید و آن را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید هم میتوان دو نیم کرد هم خلال درشت من خلال درشت زدم ( یعنی هر هلو را به ۸ قسمت برش زدم )

3-آب و شکر را مخلوط کنید تا جوش بیاد بعد گلاب زعفران و دانه های هل را بهش اضافه کنید اجازه بدید یه مقدار جوش بخوره تا عطر گلاب و هل در بیاد

4-هلو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدین حدود ۱۵ دقیقه بجوشه بعد ۱۵ دقیقه زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه .

سایر نکات

* میزان شکر بستگی به شیرین بودن هلو داره
میتونین شهد رو بچشین و میزان شکر رو اضافه کنین
* وجود زعفران اختیاریه ولی اگه بزنید رنگ کمپوت خوشرنگ میشه
* میزان پخت کمپوت بستگی به اندازه برش و سفتی هلو داره معمولا 15 تا 20 دقیقه کافیه
* هلو رو بعد پخت حدود 2 ساعت درون یخچال قرار بدین تا خنک خنک بشه هم جا میفته هم طعمش عالی میشه
طرز تهیه کمپوت هلو

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی