آموزش طرز تهیه کاپ کیک ماکارونی با پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تعداد وعده : ۱۲ نفر مواد لازم:
۲ پیمانه ماکارونی لوله ای
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه شیر
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری نمک
½ پیمانه پودر سوخاری
۱ و نیم پیمانه پنیر موزارلا
ا و نیم پیمانه پنیر چدار
فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرف کاپ کیک را با روغن یا کره چرب کنید تا نچسبد.
ماکارونی ها را در یک قابلمه بزرگ آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند. زمان جوشاندن ماکارونی ها بستگی به دستوری دارد که روی بسته ماکارونی نوشته شده است. معمولا ۷ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد. سپس آبکش کنید.
ماکارونی را دوباره در قابلمه بریزید. تخم مرغ را بشکنید و به ماکارونی اضافه کنید. سپس کره آب شده را داخل مواد بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. آنقدر هم بزنید که تمام ماکارونی ها کره ای شوند.
ابتدا پنیر موزارلا را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا تمام ماکارونی پنیری شود. سپس ۱ پیمانه پنیر چدار را اضافه کنید. رنگ ماکارونی زرد مایل به نارنجی می شود و حالت چسبناک می گیرد.
شیر را اضافه کنید و ماکارونی ها را خوب هم بزنید تا دیگر حالت چسبناک نداشته باشد. با قاشق هم بزنید تا ماکارونی ها از هم جدا شوند.
با استفاده از یک قاشق کوچک ماکارونی ها را در ظرف کاپ کیک بریزید و باقیمانده پنیر و پودر سوخاری را روی آن ها بریزید.
کاپ کیک ها را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا کناره ها و روی کاپ کیک ها مایل به قهوه ای شوند.
پس از پخت کاپ کیک ها را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود تا پنیر کمی سفت شود و کاپ کیک ها شکل بگیرند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه