آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک نسکافه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
نزدیک 1.5 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ،حدود 110 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
2 استکان آرد (حدود 100 گرم )
1 استکان شیر (100 گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای محلبی:
2 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد (سرپر نباشد)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری مارگارین (کره هم میشه)
1 قاشق مرباخوری نسکافه
برای روی تزیین:
سس شکلاتی

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. پودر کاکائو ، بکینگ پودر و آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. تمام قسمتهای قالب تارت را با کره چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب تارت بریزید. برای اینکه مایه کیک در تمام قسمتهای بطور یکسان پخش شود قالب را تکان دهید و روی زمین بزنید.
در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 15 دقیقه بپزید. (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
در زمانی که کیک میپزد برای محلبی آرد ، شکر و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید. وقتی محلبی غلیظ شد و حباب زد اجاق را خاموش کنید. مارگارین ، نسکافه و وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید و کنار بذارید سرد شود. وقتی کیک و محلبی سرد شد محلبی را در قسمت گودی کیک بریزید(اگه محلبی ولرم ریخته بشه خوبه چون اگه کاملا سرد بشه خوب صاف نمیشه ، تا وقتی که ولرم بشه گاهی هم بزنید تا پوسته نبنده) و با سس شکلاتی تزیین کنید. حداقل 2_1 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک نسکافه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی