آموزش طرز تهیه پیتزا رولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ : ۱ عدد
شير ولرم : ۱ پيمانه
روغن : ۱/۳ پيمانه
خمير مايه : ۱ ق غ خورى
شكر : ۱ قاشق غ خورى
نمك : نصف ق غ خورى
شير و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و ده دقيقه كنار ميذاريم، بعد همه مواد رو به جز ارد اضافه می كنيم و هم ميزنيم. آرد رو كم كم به مواد اضافه مى كنيم تا يه خمير لطيف كه به دستمون نچسبه به دست بياريم.
خمير رو روش دستمال ميندازيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديدم تا خمير پف كنه و (ور) بياد.
برای داخل خمير
گوشت چرخ شده : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه : ۱ عدد
قارچ خرد شده : ۲ پيمانه
پياز : ۱ عدد
پنير پیتزا یا موزارلا یا چدار يا گودا ورقه اى فرقى نمى كنه مى تونيد از هر كدوم كه دوست داريد استفاده كنيد.
سس كچاب : ۱ پيمانه
نمك و فلفل،پاپريكا،آويشن : به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز رو تو روغن تفت ميديم تا سبك بشه، فلفل دلمه اى رو كه خرد كرديم بهش اضافه مى كنيم و تفت ميديم. قارچ ها رو اضافه کنید و با شعله زیاد میذاریم تا آب نندازه و سرخ بشه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید. ادويه ها رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و در آخر سس كچاب رو توش مى ريزيم و بعد كمى تفت دادن آماده ميشه.
خمير رو روى ميزكار كه ارد پاشى شده پهن مى كنيم و به قطر يك سانت و به عرض بيست در بيست يا بيشتر، (يه لايه پنير مى ريزيم (من بخاطر اينكه خيلى پر كالرى نشه پنير یه لایه ريختم) و بعد مواد اماده شده رو روى مى ريزيم و پخش مى كنيم تا روى كل خمير پخش بشه،و بعد پنير موزارلا يا ورقه اى پروسس يا گودا روش مى چينيم و رولش مى كنيم،بعد اينكه رول شد با يه چاقوى تيز به اندازه هاى شش سانتى برش ميزنيم و توى ظرفى كه ديواره داشته باشه مى چينيم و توى فرى كه از قبل با دماى ١٨٠درجه گرم شده به مدت ٢٠ الى ٢٥ دقيقه قميذاريم تا بپزه و اماده بشه.
مى تونيد بجاى گوشت چرخ شده از مرغ و ژامبون هم استفاده كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه