آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا رولی

آموزش طرز تهیه پیتزا رولی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر

تخم مرغ : ۱ عدد
شير ولرم : ۱ پيمانه
روغن : ۱/۳ پيمانه
خمير مايه : ۱ ق غ خورى
شكر : ۱ قاشق غ خورى
نمك : نصف ق غ خورى
‌‌
شير و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و ده دقيقه كنار ميذاريم، بعد همه مواد رو به جز ارد اضافه می كنيم و هم ميزنيم. آرد رو كم كم به مواد اضافه مى كنيم تا يه خمير لطيف كه به دستمون نچسبه به دست بياريم.
خمير رو روش دستمال ميندازيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديدم تا خمير پف كنه و (ور) بياد.

برای داخل خمير

گوشت چرخ شده : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه : ۱ عدد
قارچ خرد شده : ۲ پيمانه
پياز : ۱ عدد
پنير پیتزا یا موزارلا یا چدار يا گودا ورقه اى فرقى نمى كنه مى تونيد از هر كدوم كه دوست داريد استفاده كنيد.
سس كچاب : ۱ پيمانه
نمك و فلفل،پاپريكا،آويشن : به ميزان لازم
‌‌

طرز تهیه

پياز رو تو روغن تفت ميديم تا سبك بشه، فلفل دلمه اى رو كه خرد كرديم بهش اضافه مى كنيم و تفت ميديم. قارچ ها رو اضافه کنید و با شعله زیاد میذاریم تا آب نندازه و سرخ بشه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید. ادويه ها رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و در آخر سس كچاب رو توش مى ريزيم و بعد كمى تفت دادن آماده ميشه.

خمير رو روى ميزكار كه ارد پاشى شده پهن مى كنيم و به قطر يك سانت و به عرض بيست در بيست يا بيشتر، (يه لايه پنير مى ريزيم (من بخاطر اينكه خيلى پر كالرى نشه پنير یه لایه ريختم) و بعد مواد اماده شده رو روى مى ريزيم و پخش مى كنيم تا روى كل خمير پخش بشه،و بعد پنير موزارلا يا ورقه اى پروسس يا گودا روش مى چينيم و رولش مى كنيم،بعد اينكه رول شد با يه چاقوى تيز به اندازه هاى شش سانتى برش ميزنيم و توى ظرفى كه ديواره داشته باشه مى چينيم و توى فرى كه از قبل با دماى ١٨٠درجه گرم شده به مدت ٢٠ الى ٢٥ دقيقه قميذاريم تا بپزه و اماده بشه.
مى تونيد بجاى گوشت چرخ شده از مرغ و ژامبون هم استفاده كنيد.
طرز تهیه پیتزا رولی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی