آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
150 گرم کره
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 قاشق چای خوری دارچین
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 استکان فندق خرد شده (گردو هم میشه)
4 قاشق غذاخوری کنجد بو داده(نباشه هم میشه)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 الی 3 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین
طرز تهیه
تمام مواد بجز آرد و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. بکینگ پودر و نصف آرد را بریزید و شروع به ورز دادن کنید. اگر نیاز بود آرد اضافه کنید. خمیر نرمی آماده کنید. از خمیر تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید(قرابیه های من کمی بزرگ شد اگر میخواهید کوچک باشد خمیر را در اندازه کوچک بردارید) و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 190 درجه از قبل گرم شده حدود 20_15 بپزید. وقتی زیر و روی قرابیه کمی سرخ شد از فر بیرون آورید. بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله وقتی که گرم است در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. بعد از سرد شدن در ظرف های در دار بذارید. میتوانید 3_2 ماه نگه دارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه