آموزش طرز تهیه پیتزا باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نان باگت 2 عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) در صورت تمایل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 5 عدد
ریحان تازه 1 دسته
زیتون حلقه شده 50 گرم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سوسیس 100 گرم
طرز تهیه
1-تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهادهایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید.
2-پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید.
3-نانها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید.
4-روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکلهای مختلفی بچینید
5-با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.
6-این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شوند. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک می شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه