آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر نان: به مقدار لازم
کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
سوسیس (خرد شده): 5 الی 6 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
پیاز (خرد شده): یک عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
لیمو ترش: یک برش کوچک
پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید.
پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
دایره هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
سپس سرو کنید.
طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی