آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی و کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی و کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1/2 استکان روغن مایع (استکان کمرباریک ترک ، 40 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودرقند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 استکان نشاسته (40 گرم ، نشاسته ذرت یا گندم فرق نمیکند)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان کنجد بو داده (میتوانید خودتان تفت بدید)
1 لیوان گردو
3 الی 4.5 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر

برای روی قرابیه:
180 گرم شکلات سفید آب شده به روش بنماری

طرز تهیه

ابتدا کنجد را داخل ماهیتابه تفلون روی حرارت کم، بصورت مداوم هم بزنید و تا وقتی که رنگش کمی تغییر کند و بدون اینکه بسوزد تفت بدید. سپس کنار بذارید سرد شود. برای خمیر قرابیه کره ، روغن مایع ، تخم مرغ.، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی ریخته هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید(باید آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) سپس گردو، کنجد و بکینگ پودر را اضافه کرده کمی ورز بدید . خمیر را با اسکوپ بستنی شکل بدید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. داخل فر 170درجه از قبل گرم شده (با کنترل) بپزید بصورتی که رنگش سفید بماند(حدود 20_15 دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)و بعد از پخت کنار بذارید سرد شود.
سپس یک طرف قرابیه را داخل شکلات سفیدی که به روش بنماری آب شده آغشته کرده روی سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید قبل از اینکه شکلات سفت شود کنجد تفت داده شده بپاشید.
نکته: با این دستور 25 عدد قرابیه درست میشود. اگر شما هم میخواهید مثل من روی آن کنجد تفت داده شده بپاشید، از 1 لیوان کنجد تفت داده شده قسمتی را برای پاشیدن روی آن جدا کنید ☺️
امیدوارم بپسندید
طرز تهیه قرابیه گردویی و کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی