آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان همبرگر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان همبرگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک (10 گرم)
1 استکان شیر (استکان کمرباریک ترک ، 100 گرم)
3 عدد تخم مرغ + 1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای رومال)
80 گرم کره
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک

برای روی آن:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شیر
کنجد

طرز تهیه

4 لیوان آرد را داخل ظرفی ریخته روی آن نمک و شکر اضافه کرده وسط آن را به شکل حوض باز کنید. وسط آن خمیر مایه، شیر و تخم مرغ ها را ریخته و از قسمت وسط شروع به هم زدن کنید و حدود 10 دقیقه ورز دهید(اگر خمیر مایه خشک فوری باشد نیاز به استراحت ندارد ولی اگر خمیر مایه خشک معمولی باشد خمیر مایه را با شیر وسط آرد بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد ، در ابتدای کار هم تمام آرد را نریزید حدود نصف لیوان را نگه دارید و اگر خمیر خیلی نرم شد بقیه آرد را کم کم بریزید تا خمیری نرمی شود و به دست نچسبد). خمیر را 5 دقیقه به این شکل استراحت داده کره که به دمای اتاق رسیده را بصورت تکه تکه، کم کم اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید.(حدود 10 دقیقه دیگر هم ورز دهید) خمیر باید کاملا جمع شده، ظاهری یکدست، دارای قوام نرمی باشد.
خمیر را داخل ظرف بزرگی که با روغن مایع چرب شده بذارید و با سلفون روی خمیر را بپوشانید و حدود 2-3 ساعت داخل یخچال استراحت بدید. خمیر عمل آمده را روی میز گذاشته به چانه های های 80-90 گرمی جدا کنید. با دست گرد کنید با فاصله های زیاد روی سینی که کاغذ روغنی پهن شده بچینید. روی آن را بدون اینکه به خمیرها بچسبد خوب بپوشانید. 1-2 ساعت استراحت بدید. سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را با فرچه و به آرامی روی خمیرها بمالید و کنجد بپاشید. داخل فر 180درجه گرم شده تا وقتی خوب سرخ شوند بپزید.(حدود 20 دقیقه ، بسته به دمای فر زمان پخت متفاوت است ، برای اینکه روی نان سرخ شود میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید
نوش جان
طرز تهیه نان همبرگر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی