آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله طبقاتی قهوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله طبقاتی قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پودر ژلاتین : ۱/۴ پیمانه
آب سرد : ۸ قاشق سوپخوری
قهوه آماده : ۲/۵پیمانه
شکر : ۵ قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.

✔ نکته برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه.

نکته میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید.

پودینگ قهوه

نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری
آب سرد : نصف پیمانه
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : ۳ پیمانه
قهوه دم کشیده دلخواه : نصف پیمانه
کره : ۱ قاشق مرباخوری
دارچین : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل میکنیم.
قهوه دلخواه را اماده میکنیم.
نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل میکنیم.
داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود.
سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین. روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه.
✔ نکته : از هر قهوه یا نسکافه میتونید استفاده کنید.
طرز تهیه ژله طبقاتی قهوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی