آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک نیمرو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک نیمرو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ …………………….. 4 عدد
شکر ………………………… 1 لیوان سرخالی
کره …………………………. 2 قاشق غذاخوری(ذوب شده)
روغن مایع …………………… نصف لیوان
شیر …………………………. نصف لیوان
رنده ی پوست لیموترش ………. 1 لیموترش(رنده ی ریز)
وانیل ………………………… 2 قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ………………….. 2 قاشق چای‌خوری
نشاسته ی ذرت ……………… 3 قاشق غذاخوری پر
آرد ………………………….. یک و نیم لیوان(الک شده)
.
مواد لازم کرم کیک:
شیر …………………………. 1 لیتر
نشاسته ی ذرت ………………. 2 قاشق غذاخوری پر
شکر …………………………. 1 لیوان سر خالی
آرد ………………………..‌‌‌…. 2 قاشق غذاخوری پر
وانیل …………………………. 1 قاشق چای‌خوری
کره …………………………… نصف قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه ……………….. 2 قاشق غذاخوری
اسانس لیمو ……………‌‌‌……… 1 قاشق چای‌خوری( اختیاری)
.
مواد لازم روی کیک:
کمپوت زردآلو …………………. 200 گرم
دارچین ………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن می کنیم. برای تهیه ی کیک، تخم_مرغ ، شکر و روغن مایع را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم تا کرم مانند شود سپس کره ، شیر ، رنده ی پوست یک لیموترش ، وانیل، بیکینگ پودر، نشاسته ی ذرت و آرد را به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب هم می زنیم تا خمیر یکدست شود و در قالب مربع یا مستطیلی که از قبل خوب چرب کرده ایم می ریزیم و به مدت حدود 30 دقیقه در فر می گذاریم و با توجه به نوع فر مورد استفاده مان، زمان پخت کیک را تحت کنترل داریم شاید کمی زودتر یا کمی دیرتر بپزد. بعد از پخت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود اگر روی کیک خیلی پف کرد و صاف نبود، کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و روی آن را یک لایه ی باریک برش می زنیم تا سطح کیک صاف شود و دوباره کیک را در قالب قرار می دهیم. برای تهیه ی کرم کیک، شیر، نشاسته ی ذرت، شکر، آرد، وانیل، کره، پنیر ماسکارپونه و در صورت دلخواه اسانس لیمو را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید، به هم زدن ادامه می دهیم تا کرم قوام مناسب را پیدا کند سپس کرم داغ را روی کیک سرد درون قالب می ریزیم و سطح آن را کاملا صاف می کنیم. وقتی کرم هم دما با اتاق شد روی قالب را سلفون کشیده و در یخچال می گذاریم تا کیک و کرم، کاملا سرد شود سپس از یخچال خارج کرده و با نوک چاقو، خط برش کیک را روی کرم مشخص کرده و وسط هر تکه یک نصفه از زردآلو ی کمپوت شده را طوری قرار می دهیم که شکل زرده ی تخم مرغ در نیمرو شود و بعد با چاقوی تیز کیک را برش می دهیم و هنگام سرو روی کیک کمی دارچین می پاشیم
طرز تهیه کیک نیمرو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی