آموزش طرز تهیه میوه شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
کدو حلوایی تکه شده 2 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا یک پیمانه ازشکر را روی کدوحلوایی ها که پوست کنده و تکه کرده اید بریزید
2-یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.یعنی حدود دوازده ساعت تا کدوها کامل آب بیندازد.
3-حالا آن را روی اجاق گاز بگداریدو باقی شکر را ریخته وقتی جوش آمد با حرارت کم پنج دقیقه بجوشانید ( بیشتر نجوشد که له می شود). خاموش کنید و بگذارید دوساعت به حال خود بماند.
4-این کا را چهار بار انجام دهید یعنی بجوشانید وخاموش کنید.تا شکر و آب به خورد کدوها بروند.
5-حالا مواد را داخل الک ریخته بگذارید دوسه ساعت بماند تا کاملا اگر شربتی دارد بچکد.عجله نکنید..
6-حالا میوه ها را داخل سینی چیده و بگذارید خشک شود من زیر رادیاتور قرار دادم دو روز طول کشید تا خشک شود.
سایر نکات
اصلا طعم کدو حلوایی نداشت و بسیار خوشمزه شد .من با گلابی هم این کار را انجام دادم عالی شد.
انشاالله با آناناس هم انجام میدم و خبرش را می دهم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه