آموزش طرز تهیه مربای قیسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
400 گرم قیسی سیاه (ویا زردآلوهایی که دربرابر نور خورشید خشک شدن)
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری شکر
3/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری آب لیمو
گردو ویا بادام
–
طرز تهیه
زردآلو های خشک شده رو خوب بشورین،داخل تابه، کره رو آب کنین، قیسی هارو تفت بدین تا بوشونو حس کنین، شکر، آب و آب لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین، اگه قیسی ها خیلی سفت هستن، مقدار آب رو زیادتر کنین.در تابه رو بزارین و شعله رو کم کنین، وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین.بعد از سرد شدن، دخل هرکدام گردو یا بادام بزارین.
نکته: اگر میخواهید شیره غلیظتر باشد، مقدار شکر را زیادتر کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه