آموزش طرز تهیه مافین هویج و فندق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 12 عدد مافین:
3 تخم مرغ
2 عدد هویج رنده شده
نصف لیوان فندق ویا گردو خرد شده
1 لیوان شکر
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
نزدیک 2ونیم لیوان آرد
1 قاشق چایخوری دارچین
15 گرم بکینگ پودر
1 پنس نمک
نصف لیوان روغن مایع (اگه کمه، 3/4 لیوان)
نصف لیوان شیر (اگه کمه، بیشتر بزنین)
طرز تهیه
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و 2 بار الک کنین.تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین، روغن مایع و شیر رو اضافه کنین و بزنین،مواد خشک رو در دو مرحله اضافه کنین (الک کنین) و با لیسک زیرو رو کنین، هویج و فندق ویا گردو رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.داخل قالب مافین که کاغذ گذاشتین بریزین و 25 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین.میتونین روی مافین ها فراستینگ پنیری بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه