آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کیلو زردآلو
2.5 لیوان شکر
1 قاشق چای خوری جوهر لیمو و یا 1 قاشق مرباخوری آب لیمو
کره اندازه بادام
طرز تهیه
هسته زردآلو ها را بیرون آورید و زردآلو ها را در غذاساز پوره کنید. داخل قابلمه بریزید و شکر را روی زردآلو ها بریزید و روی اجاق بجوشانید. وقتی جوشید کره و آب لیمو را اضافه کنید و گاهی هم بزنید و تا وقتی که آب مارمالاد خوب کشیده شود بپزید. اگر میخواهید برای مدت طولانی نگه دارید وقتی که مارمالاد گرم است داخل شیشه بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را به شکل سر و ته بذارید. وقتی خنک شد برگردانید. اگر میخواهید بلافاصله بخورید داخل یخچال نگه دارید. نوش جان ❣نکته: هنگام پخت مارمالاد احتمال اینکه ته بگیرد خیلی زیاد است. برای همین توصیه میکنم قابلمه نچسب و پهن و کم عمق مثل ماهیتابه استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه