آشپزي و شيريني پزي لواشک

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 کیلو زردآلو
2.5 لیوان شکر
1 قاشق چای خوری جوهر لیمو و یا 1 قاشق مرباخوری آب لیمو
کره اندازه بادام

طرز تهیه

هسته زردآلو ها را بیرون آورید و زردآلو ها را در غذاساز پوره کنید. داخل قابلمه بریزید و شکر را روی زردآلو ها بریزید و روی اجاق بجوشانید. وقتی جوشید کره و آب لیمو را اضافه کنید و گاهی هم بزنید و تا وقتی که آب مارمالاد خوب کشیده شود بپزید. اگر میخواهید برای مدت طولانی نگه دارید وقتی که مارمالاد گرم است داخل شیشه بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را به شکل سر و ته بذارید. وقتی خنک شد برگردانید. اگر میخواهید بلافاصله بخورید داخل یخچال نگه دارید. نوش جان ❣نکته: هنگام پخت مارمالاد احتمال اینکه ته بگیرد خیلی زیاد است. برای همین توصیه میکنم قابلمه نچسب و پهن و کم عمق مثل ماهیتابه استفاده کنید
طرز تهیه مارمالاد زردآلو

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی