آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،40 گرم)
نصف لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف استکان نشاسته گندم یا ذرت (حدود 20 گرم)
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور)
یک پنس نمک (مابین انگشت شصت و اشاره)
آرد به مقدار لازم(آرد را با کنترل بریزید حدود 3 لیوان)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 استکان کنجد بو داده(حدود 65 گرم ، میتوانید کنجد معمولی را داخل ماهیتابه بدون روغن و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه کمی رنگش تغییر کند تفت بدید)
1 استکان گردوی خرد شده (حدود 52 گرم)
برای روی قرابیه:
100 شکلات شیری آب شده به روش بنماری
طرز تهیه
تمام مواد بجز گردو ، کنجد و آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با همزن دستی یا با دست). آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست آورید. (آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) گردو و کنجد را هم اضافه کنید و کمی ورز بدید. از خمیر تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید (کمی حالت بیضی بدید) و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید با چنگال در یک طرف قرابیه ها فشار داده شکل بدید. در فر 175 درجه بپزید. وقتی شروع به ترک خوردن کرد میتوانید بفهمید قرابیه پخته است( مدت زمان پخت حدود 20_15 دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد ، دقت کنید که خیلی زیاد در فر نماند چون خشک میشود) بعد از اینکه قرابیه پخت و سرد شد یک طرف قرابیه ها را در شکلات آب شده بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید و تا وقتیکه که شکلات سفت شود در یخچال نگه دارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه