آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پودینگ داخل کاسه شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پودینگ داخل کاسه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت خامه صبحانه
100 گرم شکلات تلخ
2 قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
برای کاسه شکلاتی:
200 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه

شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ ، نشاسته و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی برسد(غلیظ شود) مدام هم زده بپزید.سپس 2 قاشق غذاخوری کره و یا مارگارین را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره یک پاکت خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجاق را خاموش کنید و وقتی که گرم است 100گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید آب شود سپس کنار بذارید خنک شود. گاهی هم بزنید که ته نگیرد و داخل یخچال بذارید خنک شود.
با فرچه شکلات آب شده به روش بنماری را دو لایه داخل قالبهای سیلیکون بزنید(یک لایه بزنید سپس در یخچال بذارید سفت شود و سپس یک لایه دیگر بزنید و دوباره در یخچال بذارید و سپس از قالب بیرون آورید)این شکلات با گرمای دست خیلی سریع آب میشود خیلی دقت کنید.پودینگ خنک شده را داخل کاسه های شکلاتی بریزید و هر جور که دوست دارید تزیین کنید
طرز تهیه پودینگ داخل کاسه شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی