آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه الماس پرتقالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه الماس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

200 گرم کره و یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
1 استکان پودر قند (50 گرم)
1 استکان نشاسته (40 گرم ، ذرت یا گندم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی 3.5 لیوان آرد استفاده کردم ، هر لیوان حدود 110 گرم است)

برای روی قرابیه:
شکر
شکلات صبحانه و یا شکلات آب شده به روش بنماری

طرز تهیه

کره نرم شده در دمای اتاق داخل ظرفی بریزید بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید. آرد را به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و به ورز دادن ادامه بدید. (مقدار آرد میتواند تغییر کند با کنترل، کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سپس در شکر بغلتانید. وسط قرابیه را با انگشت یا بوسیله دیگری گود کنید. داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده بدون اینکه خیلی سرخ شود حدود 20 الی 25 دقیقه بپزید. (زمان پخت در فرهای مختلف میتواند تغییر کند شما زمان پخت را نسبت به حرارت فر خودتان تنطیم کنید. وقتی زیر قرابیه کمی سرخ شد یعنی پخته است) بعد از اینکه سرد شد از داخل سینی فر بردارید و داخل بشقاب سرو بذارید. قسمت گودی را با شکلات صبحانه یا شکلات آب شده به روش بنماری پر کنید. از حالا نوش جان کسانیکه امتحان میکنند
طرز تهیه قرابیه الماس پرتقالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی