آموزش طرز تهیه فاج پاپ کلاسیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شکلات سفید آب شده به مقدار لازم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
شکر 3/4 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
شکلات نیمهتلخ خرد شده 115 گرم
طرز تهیه
1-در یک قابلمه کوچک شکلات نیمهتلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود.
2-شیر را به ندریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید.
3-آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
4-آنها را به مدت ۴۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا مانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
5-مخلوط را درون قالبهای بستنی یخ بریزید. چوب بستنی در آنها قرار دهید. رو یآنها رابپوشانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
6-پیش از سرو، ۱۰ دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخزدگی بیرون بیایند.
7-در صورت تمایل، میتوانید در شکلات سفید مایع، شکلاتهای ریز یا کوکیهای رنگی و ریز بغلتانید تا شمایل زیبایی نیز پیدا کنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه