آموزش طرز تهیه سس کارامل غلیظ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شکر 1 پیمانه
آب داغ 1/4 پیمانه
مواد لازم برای 1 نفر
1-در یک قابلمهٔ مناسب شکر را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود و رنگ آن طلایی شود. در این مرحله آب داغ را روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا شکر در آب حل شود. کمی که غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود.
سایر نکات
این نوع کارامل به خودی خود ماهیت غلیظ و سفتی دارد و اگر که زیاد آن را بجوشانیم در حدی سفت می شود که مانند سوهان اصلی سفت و شکننده می شود.
عکس و تصاویر ارسالی از سس کارامل غلیظ
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه