آموزش طرز تهیه رویای هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای پایه:
6 عدد هویج (بین سایز متوسط و بزرگ)
1 لیوان شکر
1 لیوان پودر نارگیل
1 پاکت + 3_2 عدد بیسکوییت پتی بور (بستگی به قوام مواد با کنترل بریزید)
برای محلبی:
4 لیوان شیر
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شکر
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آرد
1 استکان پودر نارگیل (28 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی آن:
1 پاکت پودر کمر شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 استکان شیر (100 گرم)
شیر و پودر کرم شانتی را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد، میتوانید از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنید.
طرز تهیه
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه ای بریزید و شکر را اضافه کنید. تا وقتی که هویج نرم شود و آب هویج کشیده شود بپزید. 2 دقیقه صبر کنید تا ولرم شود. پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس بیسکوییت ها را روی مواد خرد کنید (بیسکوییت را پودر نکنید اما خیلی درشت هم نباشد)سپس با دست خوب ورز بدید. کاغذ مافین را داخل قالب سیلیکونی بذارید یک قاشق از مواد آماده شده داخل هر قالب بذارید و دستتان را کمی خیس کنید و مواد را فشار داده صاف کنید. سپس محلبی را آماده کنید. تمام مواد محلبی ، بجز پودر نارگیل ، کره و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد کره را اضافه کنید و هم بزنید و یک قول بجوشانید و اجاق را خاموش کنید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید. قبل از اینکه سرد شود روی مواد هویجی بریزید و 1 شب در یخچال نگه دارید.سپس از قالب بیرون آورید و با کرم شانتی تزیین کنید. ❣نکته: من مقداری از مواد هویجی را جدا کردم و تکه هایی اندازه گردو برداشته و گرد کردم سپس در پودر نارگیل آغشته کردم و برای تزیین استفاده کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه