آموزش طرز تهیه دمپختک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
برنج 500 گرم
پیاز 3 عدد
روغن 4 قاشق سوپ خوری
باقلا خشک (لپه باقلا) 400 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرف مناسبی پیاز داغ كرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید.سپس باقلا را با مقداری آب به آن اضافه كنید تا نیم پز شوند.
2-برنج را خیس كرده و از آبكش رد كنید و پس از نیم پز شدن مواد به غذا اضافه كنید البته حواستان باشد آب غذا نباید از یك بند انگشت بیشتر باشد.
3-حالا حرارت را زیاد كرده و پس از تبخیر شدن آب برنج آن را دم بیندازید.
سایر نکات
میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد.
بهترین گزینه برای سرو به همراه دمی باقلا ماست موسیر است.
پیازها را تا حد ممكن نگینی و ریز خرد كنید چون كاملا در غذا مشخص هستند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه