آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه دمپختک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دمپختک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
برنج 500 گرم
پیاز 3 عدد
روغن 4 قاشق سوپ خوری
باقلا خشک (لپه باقلا) 400 گرم

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرف مناسبی پیاز داغ كرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید.سپس باقلا را با مقداری آب به آن اضافه كنید تا نیم پز شوند.

2-برنج را خیس كرده و از آبكش رد كنید و پس از نیم پز شدن مواد به غذا اضافه كنید البته حواستان باشد آب غذا نباید از یك بند انگشت بیشتر باشد.

3-حالا حرارت را زیاد كرده و پس از تبخیر شدن آب برنج آن را دم بیندازید.

سایر نکات

میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد.
بهترین گزینه برای سرو به همراه دمی باقلا ماست موسیر است.
پیازها را تا حد ممكن نگینی و ریز خرد كنید چون كاملا در غذا مشخص هستند.
طرز تهیه دمپختک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی