آموزش طرز تهیه دسر پودینگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شیر ………………… 4 لیوان
نشاسته …………….. 2 قاشق غذاخوری
آرد …………………. 1 قاشق غذاخوری پر
شکر …………….…. 5 تا 6 قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ …….. 1 عدد
وانیل ……………….. 1 قاشق چایخوری
خامه ………………… 100 گرم
کاکائو ………………. به مقدار لازم
میوه های برش خرده …. اختیاری برای تزیین
طرز تهیه
در ظرفی شیر ، نشاسته ، آرد ، شکر ، زرده ی تخم_مرغ و وانیل را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. ظرف را روی شعله ی کم اجاق قرار داده و مخلوط را مرتب هم می زنیم تا مخلوط ریز ریز به جوش بیاید و بپزد و قوام پیدا کند سپس ظرف را از روی شعله ی اجاق برداشته و بعد از این که کمی از حرارت افتاد، خامه را به آن اضافه می کنیم و با گوشتکوب برقی یا همزن برقی به مدت 2 ال 3 دقیقه، به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود سپس پودینگ را در ظرف های مورد نظر می کشیم و روی پودینگ را با کاکائو و یا برش هایی از میوه های دلخواه تزیین می کنیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم و سپس سرو می کنیم.
.
شیرینانه: به جای 100 گرم خامه، می توانیم از 2 قاشق مرباخوری کره ، استفاده کنیم. به این ترتیب که بعد از این که ظرف پودینگ را از روی شعله ی اجاق برداشتیم بلافاصله کره را اضافه کرده و مخلوط را به تندی هم می زنیم تا یکدست شود و بعد در ظرف های مورد نظر می کشیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه