آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه خیس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
8 قاشق غذاخوری کره (1 قاشق غذاخوری 15 گرم است)
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی، آرد باید با کنترل ریخته شود)

برای شربت:
2 استکان آب (200 گرم)
2 استکان شکر (140 گرم)

طرز تهیه

ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با شعله کم 10 دقیقه بجوشانید.(میتوانید در آخر چند قطره آبلیمو هم بریزید)
1 عدد تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید روغن و شکر را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید. بقیه مواد را اضافه کنید و با دست ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمی گوش باشد و به دست نچسبد. از خمیر تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید. وقتی روی قرابیه ها شروع به ترک خوردن کرد با خلال دندان پخت قرابیه را تست کنید و از فر بیرون آورید (حدود 10 الی 20 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) قرابیه های گرم را داخل شربتی که از قبل آماده کردید و سرد شده بندازید. 3_2 ثانیه بعد از شربت بیرون آورید و داخل ظرف سرو بذارید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه خیس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی