آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه ترکیه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۶ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
شیر ۳ پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پودر پسته و دارچین برای تزئین
مواد لازم برای لایه کارامل:
کره ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم (متناسب با کف قالب )
طرز تهیه
برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل میکنیم.شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده؛ روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا به جوش آید و غلیظ شود.از روی حرارت برداشته و ۲ قاشق غذاخوری خامه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد.حالا باید لایه کاراملی را آماده کنیم.ابتدا کره را کف قالب مورد نظر می مالیم که (من از ظرف پیرکس استفاده کردم )و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و کاراملی شود.قالب را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط میکنیم و دوباره روی حرارت میگذاریم به مدت ۲ دقیقه تا کمی بجوشد.سپس همه کرم را روی کارامل میریزیم و قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم.بعد که دسر کامل بست برش میزنیم،البته در اصل این دسر رو باید رول کرد و در ظرف سرو گذاشت ولی من چون اولین باری بود که درست کردم ترجیح دادم برش بزنم و هر ۴ تا برش رو روی هم بذارم .
در آخر هم روش کمی دارچین و پودر پسته پاشیدم.
امیدوارم این دسر خوشمزه رو برای سفره های افطارتون درست کنید و لذت ببرید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه