آموزش طرز تهیه بورانی کنگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کنگر پاک کرده 1 کیلوگرم
پیاز داغ بدون روغن 3 قاشق سوپ خوری
سیر 2 حبه
ماست شیرین غلیظ 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-تیغ های سبز کنگر را به وسیله قیچی گرفته و با ۱/۲ پیمانه آب و با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد.
2-پس از سرد شدن کنگر را با نیمی از پیاز داغ ، نمک و فلفل و سیر رنده شده به وسیله گوشت کوب دستی به خوبی بکوبید تا کاملا له شود، با ماست مخلوط و با بقیه پیاز داغ تزئین کنید.
3-چون کنگر برای برانی له میشود نیازی به گرفتن تیغ های نازک آن نیست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه